Isključenja u više gradova

U Podgorici, zbog radova u trafostanici Blok 30 zgrada E, od devet do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće zgrada na raskrsnici ulica 27. marta i Radosava Burića (zgrada Inpeka na Zabjelu)
63 pregleda 1 komentar(a)
Struja, Foto: Vijesti
Struja, Foto: Vijesti
Ažurirano: 28.03.2017. 06:38h

Djelovi više gradova biće danas po nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih elektronskih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima se vrši ugradnja biće bez struje od osam do 18 sati.

U Podgorici će nova brojila dobiti područje Vranj, a u Nikšiću Šipacno, Jovana Cvijića, Orah, Vidrovan i Hercegovački put.

U Podgorici, zbog radova u trafostanici Blok 30 zgrada E, od devet do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće zgrada na raskrsnici ulica 27. marta i Radosava Burića (zgrada Inpeka na Zabjelu)

Na Cetinju, zbog radova na niskonaponskoj mreži, od devet do 13 sati, bez struje ostaće Lovćenska i ulica Crvenog krsta, kao i dio ulice Peka Pavlovića.

U Kotoru, zbog radova u trafostanici Mržep, od deset do 12 sati, bez napajanja električnom energijom biće područja Stoliva i dio potrošača koji se napaja iz trafostanice Mržep.

U Budvi,zbog radova na 35 KV dalekovodu Buljarica-Bijele poljane, od osam sati i 30 minuta do 17 sati, bez struje biće potrošači sa područja Bijele poljane.

U Plužinama, zbog radova u 35/10 KV trafostanici Crkvičko Polje, od 12 sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Šćepan Polje, Brijeg, Crkvičko Polje, Kolo, Jerinjići, Nikovići, Bojati, Kneževići, Žejično, Babići, Barni do, Šarići, Podmilogora, Nedajno, Unač, Trsa, Lice, Pišče, Boričje, Seljkovac, Borkovići, Dubljevići, Bezuje i Vrošnica.

U Bijelom Polju, zbog radova u 35/10 KV trafostanici Medanovići, od 13 do 15 sati, bez struje biće područja Gimnazija, Zaimovića Livade, Rijeka, Novi tržni centar, Gornja Lipnica, Lješnica, Banje Selo.

U Šavniku, zbog radova na dalekovodu Uskoci, od deset do 17 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Bare i Štičje.

U Rožajama, zbog radova u trafostanici Seošnica 1, od devet sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta, bez struje biće potrošači koji se napajaju iz trafostanice Seošnica 1.

Zbog radova u 35/10 KV trafostanici Rožaje, od 12 do 18 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Bačevac, Sređani, Seošnica, Koljeno, Bralići, Dedeići, Mujevići, Baza, Skarepača, Bogaje, Kalački Most, Kalače, Gusnice, Đuranoviće Luke – pumpa, Farma, Motel Turjak, Đuranoviće Luke 2 i Babaići.

U Beranama, zbog radova na dalekovodu Luge, od 11 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta, bez struje (u skladu sa dinamikom izvođenja radova)povremeno će ostajati potrošači sa područja Ranč, Petnik, Dapsiće, Lokve, Luge, D.Ržanica, Zagorje, Rovca, Kaludra, Mršina Bara i Batuni.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Bonus video: