Mališani će vježbati motoriku, kreativnost

Tokom nedjelje, u četvrtak 30. marta u 19 časova, održaće se i radionica „Spretne ručice", za djecu od dvije do šest godina. U toku radionice djeca će vježbati motoriku, raditi u grupi i razvijati kreativnost
0 komentar(a)
spretne ručice, Foto: Roditelji.me
spretne ručice, Foto: Roditelji.me
Ažurirano: 27.03.2017. 20:14h

Nova besplatna radionica Udruženja „Roditelji” održaće se sjutra u 19 časova u prostorijama Biblioteke igračaka i Razvojnog centra na Tuškom putu.

Licencirana „NTC" radionica, za djecu uzrasta od pet do šest godina, koju će voditi vaspitačica Bojana Radunović ima za cilj sprečavanje poremećaja pažnje i koncentracije u školskom periodu.

"Radionice su osmislili autori NTC sistema učenja, Ranko Rajović i Uroš Petrović s ciljem podizanje nivoa intelektualnih sposobnosti, sprečavanje poremećaja pažnje i koncentracije u školskom periodu, razvijanja brzine razmišljanja, povezivanja i zaključivanja kroz igru sa djecom", pojašnjavaju iz Udruženja „Roditelja" i dodaju da radionicu može pohađati 20 mališana,

Tokom nedjelje, u četvrtak 30. marta u 19 časova, održaće se i radionica „Spretne ručice", za djecu od dvije do šest godina. U toku radionice djeca će vježbati motoriku, raditi u grupi i razvijati kreativnost.

"Djeca će sa članicom Udruženja Majom Raičević od domaćeg tijesta za igru praviti različite figure na temu proljeće, a imaće i spremne tematske modele po kojim će raditi", saopšteno je iz Udruženja „Roditelji".

Bonus video: