Saviris nije dao Ceci da snimi spot na Mamuli, Jelušić jeste

"Mi nismo dali dozvolu za snimanje spota na toj lokaciji iz prostog razloga jer kompanija nije preuzela ostrvo u zakup budući da ugovor o dugoročnom zakupu još nije stupio na snagu", rekla je između ostalog "Vijestima", PR savjetnica kompaije OHM Mamula Montenegro Dragana Bećirović
454 pregleda 17 komentar(a)
Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Facebook
Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Facebook
Ažurirano: 26.03.2017. 16:16h

Kompanija OHM Mamula Montenegro u čijoj nadležnosti je upravljanje projektom transformacije i rekonstrukcije ostrva Lastavica i tvrđave Mamula u hotelski rizort, nije dala dozvolu za snimanje spota na toj lokaciji niti jednoj produkcijskoj kući, niti bilo kojem izvođaču, saopšteno je danas iz te kompanije pod kontrolom egipatsko-švajcarskog konzorcijuma "Orascom".

Mediji iz Srbije objavili su da je tamošnja folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović prije petnaestak dana na Mamuli snimila spot za svoju pjesmu "Anđeo drugog reda".

Dnevni list "Kurir" je pozivajući se na svoje izvore, objavio da je Ceci ostrvo sa starom austrougarskom tvrđavom, za snimanje spota ustupio "jedan strani biznismen koji je vlasnik ostrva".

"Svetlana Ceca Ražnatović opčinila je jednog milionera, koji joj je ustupio ostrvo Lastavica, poznato po tvrđavi Mamula, u Crnoj Gori da snimi spot za pjesmu "Anđeo drugog reda". Taj biznismen, koji je inače iz inostranstva, našu folk zvijezdu nije upoznao, ali je čuo za nju i fasciniran je njenim životom i radom", piše “Kurir”.

Iza "Orascoma" inače, stoji egipatski biznismen Samih Saviris, ali, kako kažu u njegovoj kćerci-firmi "OHM Mamula Montenegro" koja je osnovana da upravlja sa Mamulom koju im je crnogorska Vlada dala u višedecenijski zakup, on nema nikanve veze sa snimanjem spota srpske folk dive na atraktivnom ostrvu na ulazu u Bokokotorski zaliv.

"Mi nismo dali dozvolu za snimanje spota na toj lokaciji iz prostog razloga jer kompanija nije preuzela ostrvo u zakup budući da ugovor o dugoročnom zakupu još nije stupio na snagu. Takođe, nijedan član menadžmenta kompanije Orascom Development Holding kao matične kompanije čiji je dio OHM Mamula Montenegro, uključujući i većinskog vlasnika i predsjednika Odbora direktora, nije imao nikakav kontakt, niti dobio bilo kakav zahtjev produkcijskih kuća koje se bave snimanje muzičkih spotova niti bilo kojeg muzičkog izvođača", kazala je "Vijestima" PR savjetnica kompaije OHM Mamula Montenegro Dragana Bećirović.

Sama Ražnatovićeva je danas na svom fejsbuk profilu napisala da snimanje njenog spota na Mamuli koje je rađeno 13. i 14.marta., nema nikakve veze sa "Orascomom" i da im je dozvolu da ostrvo koriste kao scenografiju spota dalo JP "Morsko dobro" iz Budve koga vodi funkcioner DPS Predrag Jelušić.

Bonus video: