Montenegro Airlines prelazi na ljetnji red letjenja

Letove po ljetnjem rasporedu realizovaće sa flotom od pet aviona, i to tri aviona tipa Embraer 195 i dva Fokera 100
2 komentar(a)
Montenegro Airlines, Foto: Luka Zeković
Montenegro Airlines, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 26.03.2017. 09:11h

Montenegro Airlines od danas prelazi na ljetnji red letjenja koji će važiti do 28. oktobra 2017. godine.

Kako je saopšteno iz kompanije, ovim redom letjenja planirano je povećanje broja letova posebno u periodu visoke turističke sezone, između juna i septembra.

"Najveći broj letova biće na linijama prema Beogradu. Nacionalni avio prevoznik će iz Podgorice ka Beogradu imati 15 rotacija, a iz Tivta 22 rotacije sedmično. Ka Moskvi 16 rotacija, Parizu 8, Beču, Frankfurtu i Cirihu po 5 rotacija sedmično. Montenegro Airlines će ka Rimu saobraćati 4 puta, a prema Ljubljani 3 puta sedmično. Naši putnici moći će da računaju i na sezonske linije za London, Kopenhagen, Sankt Peterburg, Dizeldorf i Lion", navodi se u saopštenju.

Prvi ovosezonski let ka Dizeldorfu obaviće se 8. aprila, a Montenegro Airlines će ka ovoj destinaciji saobraćati dva puta sedmično.

"Ove ljetnje sezone let ka Lionu biće obavljen 15. aprila i ka ovom gradu saobraćaće se jednom sedmično. Prema Londonu Montenegro Airlines će imati tri rotacije sedmično a prvi let je 26. aprila. Tri rotacije sedmično biće i ka Kopenhagenu počev od 6. maja. Do Sankt Peterburga naši putnici će moći putovati dva puta sedmično od 6. juna".

Tokom ljetnjeg reda letjenja Montenegro Airlines najavljuje i značajan broj čarter letova ka Bariju, Napulju, Bratislavi, Nantu, Ajaču, Lincu i Salzburgu, Tel Avivu i Helsinkiju.

Letove po ljetnjem rasporedu realizovaće sa flotom od pet aviona, i to tri aviona tipa Embraer 195 i dva Fokera 100.

Bonus video: