Platiće po 80.000€ za radove u svih 12 MZ

Nakon posjeta mjesnim zajednicama, predviđeno je i održavanje stručne javne rasprave u petak, u 11 časova, u sali Skupštine opštine Bar
0 komentar(a)
Bar, Foto: Radomir Petrić
Bar, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 25.03.2017. 20:58h

U svakoj od dvanaest barskih mjesnih zajednica ove godine biće izvedeni radovi vrijedni 80.000 eura, što je duplo više nego lani.

To je saopšteno preksinoć na javnoj raspravi o Nacrtu Programa uređenja prostora za 2017. godinu, održanoj u prostorijama MZ Spič-Sutomore.

Nakon posjeta mjesnim zajednicama, predviđeno je i održavanje stručne javne rasprave u petak, u 11 časova, u sali Skupštine opštine Bar.

Prioritete u radovima određivaće odbori mjesnih zajednica.

Mještani Sutomora su pred opštinskim sekretarom za imovinu, zastupanje i investicije Vidom Dabanovićem nominovali završetak radova na sportskim terenima u Maljeviku, asfaltiranje ulica u Čanju i u Brci, te postavljanje javne rasvjete i opravku udarnih rupa u širem urbanom jezgru mjesta.

Iz Opštine Bar pozvali su građane da primjedbe, predloge i sugestije dostave sekretarijatima za imovinu i za uređenje prostora - na šalteru Građanskog biroa ili na mejlove agencija@bar.me i prostor@bar.me zaključno sa 7. aprilom.

Nacrt Programa uređenja prostora za 2017. objavljen je i na zvaničnom sajtu Opštine Bar www.bar.me.

Bonus video: