Nikšić: Istovario smeće i zapalio ga, građani se "gušili" u dimu i smradu

"Stalno imamo problem sa smećem. Tu se istovara šut, kada čiste bašte ovdje donesu otpad, ali ovo je prvi put da je neko istovario čitav kamion smeća. Ovo je zaista sramota", ogorčeni su stanari Ulice "Put pored Bistrice"
108 pregleda 7 komentar(a)
Ažurirano: 25.03.2017. 08:29h

Stanari Ulice "Put pored Bistrice", u Nikšiću, prethodne noći nijesu mogli da izađu iz kuća i stanova od smrada i dima, jer je neko zapalio smeće.

"Između 19 i 20 časova neko je između zgrada i dječjeg igrališta istovario pun kamion smeća i isti zapalio. Pozvali smo vatrogasce koji su intervenisali i ugasili požar. Međutim, tu je bila velika količina smeća tako da vatra nije bila potpuno ugašena već je tinjala cijelu noć. Od smrada niko nije smio da otvori prozore, ili da izađe vani", kazali su stanari "Vijestima".

Jutros su bili prinuđeni da ponovo zovu vatrogasce koji su odmah došli i ovoga puta u potpunosti ugasili vatru.

"Zvali smo i komunalnu policiju i rekli su nam da će doći. Očekujemo da se pojave i komunalci i ovaj jad da uklone da se djeca ne zaraze“, ogorčeni su stanari.

Prema njihovim riječima prostor kod igrališta nesavjesni građani su pretvorili u divlju deponiju i tu redovno istovaraju otpad.

"Stalno imamo problem sa smećem. Tu se istovara šut, kada čiste bašte ovdje donesu otpad, ali ovo je prvi put da je neko istovario čitav kamion smeća. Ovo je zaista sramota", ogorčeni su stanari.

Galerija

Bonus video: