Mještani Park šume Zagorič: Niko ne bježi od plaćanja zemljišta

Brojnim mještanima stigle su presude da zemlju moraju da plate od 35 do 40 eura po kvadratu, a četvoročlana porodica Vlahović nedavno je iseljena iz kuće, jer nijesu imali novca da plate zemljište Vučinićima
75 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 24.03.2017. 12:16h

Mještani Park šume Mještani predali su dokumentaciju i predstavnicima ambasade Francuske.

"Tražili smo pomoć, da pogledaju našu dokumentaciju, kao i druge ambasade, kojima smo se obratili. Ne tražimo od njih da vrše pritisak na naše institucije, već samo da se uvjere da se naša prava krše. Ponavljamo, niko ne bježi od plaćanja zemljišta, koje smo zauzeli, ali po razumnim cijenama i rokovima", kazao je predstavnik mještana Radovan Jeremić.

"Posto je 19 dan protesta, a Vlada nas ignoriše, na miran i dostojanstven nacin ćemo pokazati da postojimo, da nismo pali sa Marsa", istakao je predstavnik mjestana Milanko Vuković.

Mještani park šume Zagorič, revoltirani su što im predstavnici Vlade ne saopštavaju da li su pogledali dokumentaciju koju su im dostavili,

Oni su nedavno tražili pomoć i od ambasade Sjedinjenih Američkih Država.

Brojnim mještanima stigle su presude da zemlju moraju da plate od 35 do 40 eura po kvadratu, a četvoročlana porodica Vlahović nedavno je iseljena iz kuće, jer nijesu imali novca da plate zemljište Vučinićima.

Galerija

Bonus video: