Multimedia Group: Krapović je već učinio niz nezakonitih radnji

Oni dodaju da Krapović namjerno izbjegava da obavijesti javnost da je Multimedia Group ponudila Opštini Budva da dug plati u ratama, te da se razgovara o otpisu kamata i drugih troškova ,koji iznose skoro 25.000 eura i da su iz Opštine odbijali da razgovaraju
50 pregleda 20 komentar(a)
Dragan Krapović, Foto: RTV Budva
Dragan Krapović, Foto: RTV Budva
Ažurirano: 23.03.2017. 17:31h

Iz Mutimedia grupe odbacili su navode gradonačelnika Krapovića, uz tvrdnju da je aktuleni predsjednik Opštine već učinio niz nezakonitih radnji od kada upravlja Opštinom.

„Imajući u vidu saopštenje Opštine Budva koje je propisao predsjednik Opstine Dragan Krapović, zanemarujući zloupotrebu javnih medija u vlasništvu Opštine za lične ratove želimo da javnost obavijestimo da gospodin Krapović, nažalost, pokazuje elementarnu nepismenost i teškoće u savladavanju dva prosta ugovora. Multimedia Group nije pozvana da tumači odnose FK Mogren i Opštine Budva, kao u što u budućnosti neće komnetarisati pravne akrobacije koje svakodnevno čini Krapović, a ima ih podosta. Smatramo da prepiska o poslovnom moralu i partnerima gospodina Krapovića nije primjerena javnoj komunikaciji, ali je svakako njegovom poslovnom moralu dovoljno govori to da iz dana u dan protežira partijske kadrove u svim gradskim firmama, a glavni je promoter ukidanja partijskog uticaja. Čak ne dozvoljava da se ni za sezonska zaposlenja angažuju lica koja mu partijski ne odgovaraju, te iz dana u dan programira festivale; karnevale i druge događaje i zato mu je to svakodnevna opsesija... Prava je slika i prilika upravo protiv kojih se deklarativno bori. Međutim, Krapović, uz davno poznatu rečenicu: Držite lopova, a pri tom sad čini niz nelegalnih radnji, maskira svoju nekompetentnost u vođenju sistema kakav je Opstina Budva“, navodi se u saopštenju Multimedia grupe.

Oni dodaju "da se gospodin Krapović regularno školovao vjerovatno bi znao da protumači jednostavne ugovore o pozajmici“.

„Međutim, sam svjestan svojih slabosti, on se stavlja u ulogu tužioca, sudije i predsjednika. On se čudi sto je Multimedia Group dala pozajmicu klubu koji je bio na budžetu Opštine, ali se ne čudi što Opština kasni sa povratom duga četiri pune godine! I o tome ne želi da informiše javnost. Krapović zaboravlja da javnosti kaže da je blokada računa Opštine proizvod nesposobnosti njegovih kolega, koji su u dva pravna stepena izgubili spor, i sada, kao vrhovni vođa osporava dug koji je potvrđen od strane Apelacionog suda i koji je potom u izvršnoj proceduri, jedinoj koju poznaje zakon naše zemlje, a koji očigledno nije poznat Krapoviću, potraživan od Opstine“, ističu u Multimedia group.

Oni dodaju da Krapović namjerno izbjegava da obavijesti javnost da je Multimedia Group ponudila Opštini Budva da dug plati u ratama, te da se razgovara o otpisu kamata i drugih troškova ,koji iznose skoro 25.000 eura i da su iz Opštine odbijali da razgovaraju.

„Jedina dakle šteta za Opštinu, makar što se tiče poslovnog odnosa sa Multimedia Group je nesposobnost da se postigne dogovor bilo kakve vrste od strane gospodina Krapovića. Jasno je da će i svaki budući problem Krapović, kao i svaki do sada, rješavati udaranjem glavom o zid, i tražeći za sebe titulu malog primorskog monarha koji tuži, sudi, presuđuje i vrši egzekuciju, a samoubistvene posljedice neće snositi on, već građani Budve...Tako on prijeti investitorima, proziva graditelje, zatvara gradsku luku, ukida žičare i diže u vazduh postrojenja. Sve to bez ijednog , samo na osnovu osjećaja iz ogromnog radnog iskustva... zaista da nije tragično i da ne košta toliko bilo bi komično!“, ističu iz budvanske kompnije.

Kako dodaju „što se tiče krivičnih prijava koje najavljuje, znajući nažalost pravničko i svako drugo znanje Predsjednika Opštine ne bojimo se njegovih pravnih akata“.

„Ali se bojimo se da će njega zbog neistinitih izjava i zlonamjernih tumačenja stići prijave i da će štetu opet na kraju platiti Opština koju vodi, a vodi je u pravcu da oslobodi grad od bilo kakve privatne inicijative, novog poslovnog projekta i slično“, zaključuju u Multimredia group.

Bonus video: