Majke odgovorile na poziv u radnu grupu: Nećemo da poslujemo sa mafijašima

"Mi čekamo odluku Ustavnog suda, a odlučili smo da oko 10 časova uputimo ambasadama pismo i molimo ih za podršku majkama Crne Gore", navela je Savković
57 pregleda 65 komentar(a)
Ažurirano: 23.03.2017. 17:35h

Članica kordinacionog odbora majki Željka Savković pozdravila je majke koje već 10. dan štrajkuju glađu ispred Skupštine Crne Gore zbog smanjenja nadoknada.

Majke su pozvale sve građane bez obzira na vjersku, političku i nacionalnu pripadnost da zajedno sačekaju odluku Ustavnog suda, koja neće, nada se Savković, biti ni po babu ni po stričevina, vec po zakonu Crne Gore.

Okupljanje u petak počinje od podneva, najavile su majke.

"Mi čekamo odluku Ustavnog suda, a odlučili smo da oko 10 časova uputimo ambasadama pismo i molimo ih za podršku majkama Crne Gore", navela je Savković.

Ona je rekla da se nada da ce ih mediji podržati u tome i ispratiti do vrata ambasada.

Biljana Ćinćur, majka iz Nikšića, kazala je povodom poziva nadležnih organa da majke budu u radnoj grupi oko rješavanja problema, da neće da posluju sa mafijašima.

Majka iz Bijelog Polja takođe su pozvala sugrađanke da se okupe i zajedno dođu kod majki ispred Skupštine, dodavši da je riječ o skupu nezadovoljnih majki, a ne o političkom skupu.

Majka iz Pljevalja Snežana Macanović, koja štrajkuje glađu, poručila svim sudijama Ustavnog suda, Vesni Medenici i svima koji sjede u udobnim foteljama "neka im je na čast i obraz ovo što ih muče"

Galerija

Bonus video: