Kolašinski učenici pokazali vještine usluživanja i kulinarstva

“Učenici su pokazali zavidna znanja i postigli, zaista najbolje rezutate", kazao je organizator praktične nastave Miličko Bulatović
66 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 16.03.2017. 16:51h

Učenici kolašinske SMŠ “Braća Selić”, koji se školuju u okviru obrazovnih profila tehničar usluživanja i kulinarstva, još jednom su na takičenju, organizovanom u Centru za obuku te ustanove, uporedili svoja znanja i vještine.

Najbolji koktel ove godine pripremio je Miladin Bulatović. On je, sa svojim školskim drugovima Milanom Krkovićem i Aleksom Rakočevićem, bio u timu, koji je pobijedio u kategoriji “postavljanje eksponata”.

U kategoriji “postavljanje stola za doručak” prvo mjesto osvojili su Marko Medenica i Ivica Dulović. Najbolje jelo po narudžbini spremila su Branka Bulatović, Aleksandra Vukajlović i Biljana Perović.

“Učenici su pokazali zavidna znanja i postigli, zaista najbolje rezutate. Naša škola tradicionalno organizuje školska takmičenja, koja imaju za cil veću motivaciju učenika, kao i postizanje višeg nivoa znanja iz predmetnih oblasti. Učenici naše škole su i do sada na svim takmičenjima imali zapažene rezultate, čime, na najbolji način, preporučuju sebe budućim poslodavcima", kazao je organizator praktične nastave Miličko Bulatović, koji je bio na čelu stručne komisije takmičenja.

Galerija

Bonus video: