I danas isključenja zbog radova

U Nikšiću, od osam do 17 sati bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Glibavca, Rastovca, Gornjeg polja – Kolor Prom, Vidrovana, Vodovod – pumpe, kaptaža Vidrovan, Oraha, Šipačna, Pišteta, Dubrave, Lipove ravni, Jasenovog polja i Prage
56 pregleda 0 komentar(a)
struja, isključenja struje, Foto: Shutterstock
struja, isključenja struje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 16.03.2017. 07:49h

Djelovi više opština biće danas po nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih elektronskih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

U Baru brojila će dobiti naselja Čeluga, Rena bb, Gvozden brijeg i Ronkula u Kotoru Orahovac.

Zbog radova, od devet do 15 sati bez struje ostaće ulilce Husinjskih Rudara, Isidore Sekulić i Proleterska.

Od devet do 12 sati će bez struje ostati potrošači dijela Donjih Kokota, a od devet do 15 sati dio naselja Kuće Rakića.

U Nikšiću, od osam do 17 sati bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Glibavca, Rastovca, Gornjeg polja – Kolor Prom, Vidrovana, Vodovod – pumpe, kaptaža Vidrovan, Oraha, Šipačna, Pišteta, Dubrave, Lipove ravni, Jasenovog polja i Prage.

U Budvi, od deset do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači gradskog područja Petrovca. Od deset do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Petrovca i Buljarice.

U Kotoru od deset do 14 sati, bez struje ostaće potrošači sa područja Morinj, a u Herceg Novom, od devet do deset sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača sa područja Zelenike koji se napajaju sa dalekovoda Kumbor-Zelenika.

U Beranama, od devet sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa mreže Bubanje, a u Šavniku od 11 do 16 sati bez napajanja električnom energijom ostaće Bare, Krnja Jela, Sirovac, Štičije, Seoca, Strug, Malinsko.

Od devet do 16 sati bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Mijakovići, Kovač, Potkovač, Boljanići, Poblaće a u Plavu u istom terminu bez struje će ostati Komarača, Meteh, Jara.

Bonus video: