Montenegro Sailing Teamu srebro na PMS ženskoj regati u Hrvatskoj

Titula Crnoj Gori na trećem "Povijesnom mediteranskom susretu žena" izmakla je za svega 20 sekundi, i prestiga ih je samo ekipa favorita Frappa iz Rogoznice
102 pregleda 1 komentar(a)
Montenegro Sailing Team, Foto: Porto Montenegro
Montenegro Sailing Team, Foto: Porto Montenegro
Ažurirano: 13.03.2017. 14:23h

Na trećoj "PMS Ženskoj regati", održanoj u Vali na Visu proteklog vikenda, ekipa tivatskog i hercegnovskog kluba Montenegro Sailing Team, osvojila je drugo mjesto.

Ekipa predvođena jedriličarkom tivatskog JK Delfin Majdom Begović, pokazala je umijeće u oštroj konkurenciji dvobojskog jedrenja među 11 ekipa iz sedam evropskih država.

Titula Crnoj Gori na trećem "Povijesnom mediteranskom susretu žena" izmakla je za svega 20 sekundi, i prestiga ih je samo ekipa favorita Frappa iz Rogoznice, koja je od početka organizovanja ovog regatnog susreta pobjednik po treći put, što dodatno naglašava uspjeh bokeljskih jedriličarki.

"Sa najmlađom ekipom na regati i snažnim vjetrom netipičnim za jedrenje u Boki Kotorskoj, snašle smo se i dokazale da jedriličarski tim uz dobru organizaciju, treninge i volju, može da bude u rangu sa najboljima. Nastavićemo sa intenzivnim treninzima, i vjerujemo u titulu za narednu kalendarsku godinu na PMS regati. Već sada imamo otvoren poziv za Uskršnju regatu na Hvaru", istakla je koordinatorka Jahting kluba Porto Montenegra Mia Prekajski, koja je ujedno bila i jedna od članica posade ovog ženskog jedriličarskog tima.

Ostale članice tima su bile: Stefani Racić, Nikoleta Franović, Teodora Vojvodić, Ana Verigo i skiperka Majda Begović.