TO Tivat na sajmu u Berlinu: Značajna promocija jer Njemci vole da putuju

Delegaciju Crne Gore u Berlinu predvode direktorica NTO CG Željka Radak-Kukavičić i savjetnica ministra održivog razvoja i turizma Nada Pavićević, koje će se tokom sajma sastati sa predstavnicima turističkog i privrednog sektora Njemačke, turoperatorima i medijima
1 komentar(a)
sajam turizma u Berlinu, Foto: TO Tivat
sajam turizma u Berlinu, Foto: TO Tivat
Ažurirano: 10.03.2017. 12:09h

Turistička organizacija Tivat učestvuje na najvećoj turističkoj berzi u Evropi „ITB 2017“ koja se održava u Berlinu, u periodu od 8. do 12. marta.

Ponudu najmanje bokeljske opštine za ljeto 2017. TO Tivat predstavlja na zajedničkom štandu sa nacionalnom turistilkom organizacijom Crne Gore, lokalnim turističkim organizacijama Bara, Budve, HercegNovog, Kotora, Podgorice i Ulcinja, a tu su I hotelske kompanije „Beppler& Jacobson Montenegro“, „BudvanskaRivijera“ i „Montenegro Stars“, hoteli „The Queen of Montenegro“, „CentreVille Hotel & Experiences“, „Regent Porto Montenegro“, kao i „Lipska pećina“, JP „Nacionalni parkovi Crne Gore“ i nacionalni avioprevoznik „Montenegro Airlines“.

Delegaciju Crne Gore u Berlinu predvode direktorica NTO CG Željka Radak-Kukavičić i savjetnica ministra održivog razvoja i turizma Nada Pavićević, koje će se tokom sajma sastati sa predstavnicima turističkog i privrednog sektora Njemačke, turoperatorima i medijima.

Inače, prema informacijama organizatora, ove godine ,,ITB Berlin” će okupiti više od 180.000 posjetilaca, od čega je 120.000 profesionalaca iz oblasti turizma, kao i više od 10.000 izlagača iz 187 zemalja svijeta, što pokazuje da je riječ o ključnoj berzi za upoznavanje sa novim trendovima i razvojem tržišta, koja predstavlja odličnu priliku za susret poslovnih partnera I ugovaranje poslova.

“TO Tivat je za potrebe sajma turizma u Berlinu pripremila širok zbor propagandnog materijala kako bi na što bolji način predstvila ponudu za ljeto 2017. Takođe su rađeni i cjenovnici hotelske ponude. Predstavljanje na tržištu Njemačke je od posebnog značaja za našu destinaciju obzirom da se radi o jednom od najvećih emitivnih tržišta sa više od 60 miliona turista godišnje.” zaključuje se u saopštenju TO Tivat.

Bonus video: