Osmomartovski susret na Trebjesi

Druženje je organizovano pod pokroviteljstvom Fondacije Petrović Njegoš, a uz podršku opštine Nikšić ,kozmetike “Ziaja” i “Nivea” i kompanije “Neregelija”, koji su za učesnice obezbijedili cvijeće i adekvatne poklone
73 pregleda 0 komentar(a)
Osmomartovski susret, Foto: Svetlana Mandić
Osmomartovski susret, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 08.03.2017. 17:07h

Biciklistički klub "Perun" i Ekološki klub hortikulture "Bajice" već treću godinu zaredom organizuju osmomartovski susret na Trebjesi. Pored članova kluba druženju na Trebjesi prisustvovali su učenici i nastavnici osnovnih škola “Mileva Lajović Lalatović” i “Luka Simonović” i volonterke Crvenog krsta.

“Cilj nam je motivisati naše sugrađanke da borave u prirodi i da se bave rekreacijom što doprinosi dobrom raspoloženju i prije svega zdravlju. Rekreacija i boravak u prirodi donose dobro raspoloženje, a samim tim i osmijeh što želimo vidjeti na licu svake žene”, kazala je Ana Petrović iz BK “Perun”.

Druženje je organizovano pod pokroviteljstvom Fondacije Petrović Njegoš, a uz podršku opštine Nikšić ,kozmetike “Ziaja” i “Nivea” i kompanije “Neregelija”, koji su za učesnice obezbijedili cvijeće i adekvatne poklone.

“Zdrava i zadovoljna žena, ostvarena u porodici i na poslu, kroz organizovanje i učestvovanje na događajima koji su sa akcentom na žensku populaciju, doprinosi boljoj poziciji žena kako u društvu tako na poslu, sportu, u školi . Svi mi, svakoga dana u godini, trebamo voditi računa jedni o drugima i potruditi se da sebi obezbijedimo makar pola sata rekreacije”, poručila je Petrović.

Bonus video: