Građani negoduju: Bez najave i objašnjenja otkazani vozovi Podgorica-Bar i Nikšić-Podgorica

Iz Željezničkog prevoza Crne Gore portalu Vijesti su kazali da se nadaju da će u toku dana situacija biti popravljena i da će se uspostaviti normalan željeznički saobraćaj
160 pregleda 14 komentar(a)
Voz, Foto: Vijesti
Voz, Foto: Vijesti
Ažurirano: 08.03.2017. 08:34h

Zbog nedostatka ispravnih voznih sredstava jutros su otkazani vozovi iz Podgorice ka Baru sa polaskom u 7.40 časova i iz Nikšića ka Podgorici u 6.30 časova.

Iz Željezničkog prevoza Crne Gore portalu Vijesti su kazali da se nadaju da će u toku dana situacija biti popravljena i da će se uspostaviti normalan željeznički saobraćaj.

Iz ŽPCG su se izvinili korisnicima usluga.

Čitalac Vijesti iz Nikšića javio je da željeznička linija Nikšić - Podgorica, već drugi dan obustavljena.

"Voz koji kreće redovnom linijom u 6:30h se nije pojavio ni jutros, bez nekog posebnog objašnjenja od strane osoblja i zaposlenih u Željeznici. Jedino što kažu je da je pokvaren!? Oko 150 putnika koji ovu redovnu liniju koriste kao najpovoljniji vid transporta do posla, škole, bolinice itd, jutros su po drugi put zatekli situaciju - na šinama nema voza. Ista situacija je bila i juče", naveo je čitalac Vijesti.

I čitalac koji je planirao da vozom iz Podgorice putuje za Bar je kazao da mu je bez "velikog objašnjenja" na Željezničkoj stanici u Podgorici jutros samo saopšteno da je voz u 7.40 časova otkazan.

Bonus video: