Medigović smijenjen, Radoman vršilac dužnosti

Odbor direktrora, na čijem je čelu Igor Đurašević, odlučio je da dužnost v.d. direktora obavlja Radoman, kadar DF-a, kome je po koalicionom sporazumu pripalo najjače opštinsko preudzeće
427 pregleda 14 komentar(a)
Milenko Medigović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Milenko Medigović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 02.03.2017. 20:22h

Novoimenovani Odbor direktora budvanskog Vodovoda i kanalizacije razriješio je dužnosti dugogodišnjeg izvršnog direktora Milenka Medigovića i za v.d. imenovao Marka Radomana.

Time je nastvaljena smjena direktora dosadašnje DPS vlasti.

Odbor direktrora, na čijem je čelu Igor Đurašević, odlučio je da dužnost v.d. direktora obavlja Radoman, kadar DF-a, kome je po koalicionom sporazumu pripalo najjače opštinsko preudzeće.

“Zbog neslaganja direktora Medigovića sa novom razvojnom politikom osnivača, donijeta je odluka o razrješenju“, navodi se u obrazloženju odlule Odbora direktora.

Odbor direktora raspisaće konkurs za izbor novog direktora.

“Kao zaposlenom u ovom društvu, Medigoviću se omogućava pravo na korišćenje neiskorištenih godišnjih odmora, koje zbog obaveza nije mogao da iskoristi u zakonskom roku. Nakon odmora, v.d. direktora rasporediće Medigovića u skladu sa Pravilnikom o unutrašnjoj organizaciji i sistematazicija radnih mjesta na odgovarajuće mjesto u skladu sa stručnom spremom, znanjem i sposobnošću koje posjeduje“.

Radoman dolazi u vruću fotelju, imajući u vidu da je nova opštinska vlast najavila da će se suočiti sa problemom viška radnika, a taj problem je najizraženiji upravo u “Vodovodu”.

Bonus video: