Herceg Novi: Očekuju veću posjetu ove sezone

Na Sajmu su najavili manifestacije i događanja u ovoj godini u Herceg Novom, pa vjeruju da će i to povećati turističku posjetu
2 komentar(a)
praznik mimoze, Foto: TO Herceg Novi
praznik mimoze, Foto: TO Herceg Novi
Ažurirano: 01.03.2017. 15:12h

Predstavnici Turističke organizacije Herceg Novi zadovoljni su učešćem na na nedavno završenom 39. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu i očekuju veću posjetu već ovog ljeta.

“Na Sajmu u Beogradu uspijeli smo da budemo drugačiji i interesantniji u odnosu na štandove drugih izlagača", kazala je vd direktorica TO Ana Stanišić.

“Zahvaljujući novom promo materijalu, uz prisustvo prijatelja iz svijeta filma, muzike i sporta koji su nastupili u ime Herceg Novog, uz video objave i kostimirane mladiće i djevojke bilo je mnogo lakše predstaviti i približiti našu destinacijsku ponudu. Ispostavilo se da su sadržaji koje smo osmislili od prvog do poslednjeg dana privukli veliku pažnju, o čemu svjedoče i pohvale kolega iz drugih lokalnih turističkih organizacija, kao i iz Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, poručila je Stanišić.

Na Sajmu su najavili manifestacije i događanja u ovoj godini u Herceg Novom, pa vjeruju da će i to povećati turističku posjetu..

“Veliki broj turista je već planirao odmor u Herceg Novom,ističe Stanišić i najavljuje poromociju Herceg Novog na sajmovima u Evropi i u okruženju. Učestvovaće na Sajmu turizma u Budimpešti koji počinje sutra, slijedi u martu sajam u Berlinu, a zatim i u Skoplju.

Bonus video: