Bar: Veliki školski maskenbal u Mrkojevićima

U kategoriji najmlađih, djece “Poletarca”, najljepša je bila maska Sanije Žuđelović, drugi je bio Aldin Čantić, a treće mjesto podijelili su Samra Pelinković i Daris Duškić
383 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 27.02.2017. 11:55h

Na radost mališana i njihovih roditelja, OŠ “Mrkojevići” u Pečuricama priredila je veliki školski maskenbal, na kojem su gosti bili djeca iz vrtića “Poletarac”. Žiri sastavljen od nastavnika, učenika i roditelja bio je na velikim mukama da u jakoj konkurenciji odabere najljepše maske, i na kraju je odlučeno da u kategoriji grupne maske prvo mjesto pripadne hrupi “5 do 12”, odnosno učenicima III razreda Emi Pelinković, Herilu Peraziću, Albini Usezić, Arminu Višnjiću, Salku Duškiću, Aldini Vulić, Ernadu Žigoviću i Šejli Arabelović.

Drugo mjesto osvojila je grupna maska “Mafini” učenika V razreda Dehile Rašketić, Mihane Škretović, Arijane Bidžur, Ajle Perazić i Alene Kadić, a treće “Domingosi” učenika I razreda Eme Sijarić, Harisa Vukića, Amele Bajraktarević, Amara Huremovića, Nermina Asovića, Juniza i Darije Spahija, Amara Podbićanina i Anesa Pepeljaka.

U kategoriji najmlađih, djece “Poletarca”, najljepša je bila maska Sanije Žuđelović, drugi je bio Aldin Čantić, a treće mjesto podijelili su Samra Pelinković i Daris Duškić. U mlađoj grupi-I-III razred, prve su bile Mina Lukač i Anisa Avdić sa maskom jelka, drugi Nađa Nikezić i Adnan Redžepović, a treća Ena Kalamperović. Maske faraon Ajdina Čantića i dama Šejle Arabelović bile su najljepše u III kategoriji IV-VI razred, drugi je bio Darijan Arabelović, a treći Nikola Vučinić.

Galerija

Bonus video: