Reagovali iz budvanskog bioskopa: Ne reklamiramo se besplatno

Saopštili su da su zapanjeni navodima direktora Mediteran reklama Blaža Rađenovića da su bilbordi besplatni
73 pregleda 5 komentar(a)
Cadmus Cineplex, Foto: Vuk Lajović
Cadmus Cineplex, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 22.02.2017. 18:48h

Budva Cadmus cineplex i Lovćen film demantovali su navode da besplatno koriste reklamne prostore opštinskog preduzeća Mediteran reklama.

Oni su saopštili da su zapanjeni navodima direktora Mediteran reklama Blaža Rađenovića da besplatno koriste bilborde.

“Prije svega što je Rađenović prepoznat kao dugogodisnji prijatelj bioskopa... Predstavnici partije Rađenovića su upravo glasali za odluku SO Budva kada je Opština pristala da sama isfinansira kompletan bioskop i samo ga da nekom na upravljanje, a potom su podržali i drugi tender kad je nađen partner - Lovćen film, da sam isfinansira preko milion eura u opštinski prostor”.

Rađenović je zatražio da Opština raskine ugovor sa bioskopom, jer preduzeće na čijem je čelu trpi velike gubitke.

Saopšteno je da Mediteran reklame do danas nijesu ispunile ništa od svojih obaveza:

“Nisu ustupili svoje bilborde i city lights, iako su bili dužni, niti bilo šta drugo! Naprotiv, bioskop je sam izgradio sve reklame objekte, pa čude navodi da Mediteran reklame imaju gubitak... Bioskop u Budvi trpi ogromnu štetu, prije svega zbog nepoštovanja obaveza od strane JP Mediteran reklame, ali smo kao partner Opštine Budva u projektu privatno-javnog partnerstva do sada pokušali da minimiziramo štetu i prelazimo preko grubog nepoštovanja ugovora. Nijesu tačne ni tvrdnje u vezi sa prodajom oglasnog prostora, jer samo partneri bioskopa, kojih je nažalost upravo zbog ponašanja JP Mediteran reklame sve manje, dobijaju prostor na bilbordima, u okviru zajedničkih akcija oglašavanja”.

Bonus video: