Po 50 eura za korisnike Doma starih u Bijelom Polju

Iz Kabineta predsjednika Opštine je saopšteno da su pomoć dobila 23 korisnika usluga iz Pljevalja
108 pregleda 1 komentar(a)
Dom starih, Bijelo Polje, Foto: Goran Malidžan
Dom starih, Bijelo Polje, Foto: Goran Malidžan
Ažurirano: 09.02.2017. 14:44h

Korisnicima usluga Doma za stara lica u Bijelom Polju sa teritorije opštine Pljevlja uručena je pomoć u iznosu od po 50 eura, koju je obezbijedila Opština Pljevlja.

Iz Kabineta predsjednika Opštine je saopšteno da su pomoć dobila 23 korisnika usluga iz Pljevalja, a novac im je uručio sekretar Sekretarijata za društvene djelatnosti Mersudin Halilović.

“Oni su se zahvalili Opštini na poklonu, a više od novca, istakli su, obradovalo ih je to što su u razgovoru sa sekretarom Halilovićem zadovoljili svoju znatiželju saznavši brojne informacije o dešavanjima i događajima u zavičaju.Ne skrivaju da željno čekaju završetak izgradnje Doma za stara lica u našem gradu i da će, iako su u Bijelom Polju stekli nova poznanstva, preći u Dom u Pljevljima”, navodi se u saopštenju Kabineta predsjednika Opštine.

Opština Pljevlja krajem prošle godine donirala je Domu za stara lica u Bijelom Polju 3.000 eura, a već drugu godinu za redom svim korisnicima sa teritorije opštine koji borave u ovoj ustanovi uručila je skromne novčane poklone. G.M.

Bonus video: