Osvoji zeleno ljetovanje u Crnoj Gori

Nagradna igra zvanično je već počela, a biće propmovisana, 23. februara na Međunarodnom sajam turizma u Beogradu, gdje je Crna Gora zemlja partner Sajma
75 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 08.02.2017. 11:13h

Program UN za razvoj (UNDP) i Ministarstvo održivog razvoja i turizma, u okviru projekta "Razvoj niskokarbonskog turizma", organizuju nagradnu igru ,,Osvoji zeleno ljetovanje u Crnoj Gori’’, u kojoj će pravo da učestvuju imati svi koji uplate najmanje jedan euro za održive projekte u Crnoj Gori.

Nagradna igra zvanično je već počela, a biće propmovisana, 23. februara na Međunarodnom sajam turizma u Beogradu, gdje je Crna Gora zemlja partner Sajma.

“Učestvovanje u nagradnoj igri je jednostavno. Potrebno je da posjetite web site projekta na adresi www.izracunajco2.me i donirate za jedan od održivih projekata u Crnoj Gori po svom izboru, ili da to učinite prilikom posjete crnogorskom štandu u Beogradu”, saopšteno je iz UNDP- Centar za održivi razvoj”

Nagrade su ljetovanje u hotelu “Slovenska plaža”, 7 dana za dvoje na bazi polupansiona, produženi vikendi za dvoje u Eco resortu “Klinci” i tura ,,Feel and taste Luštica’’- obilazak crkvi i degustacija domaće hrane, hotelu “Residence” u Bečićima, apartmanu “Utjeha” u Baru, hotelu “Lighthouse” u Herceg Novom, produženi vikend za dvoje u etno selu “Izlazak” u Plužinama, uključujući rafting Tarom i krstarenje Pivskim jezerom, vikend aranžman za dvoje u Nacionalnom parku “Lovćen” (jahačka tura, avanturistički park i biciklistička tura), poklon Agencije Explorer, a biće popdojeljeno i 10 Montenegro tourist kartica, kojim se mogu ostvariti popusti na brojne usluge širom Crne Gore.

“Nagradna igra je još jedan važan vid podrške našem dobrovoljnom programu smanjenja karbonskog otiska u turizmu, koji pomaže obnovu ekosistema i čuva ono što je jedinstveno u Crnoj Gori. Novac koji se prikupi dobrovoljnim donacijama online ili preko donatorske kutije postavljene na Sajmu turizma u Beogradu, uplaćuje se na zaseban račun Privredne komore Crne Gore, namijenjen podršci održivim turističkim projektima u Crnoj Gori. Program Ujedinjenih nacija za razvoj i Ministarstvo održivog razvoja i turizma zajedno realizuju inovativni projekat ,,Razvoj niskokarbonskog turizma u Crnoj Gori’’ koji finansira Globalni fond za životnu sredinu”, saopšteno je iz UNDP-a.

Bonus video: