AMSCG: Oprezno zbog poledice i sitnih odrona

Magistralni put Cetinje - Budva biće zatvoren za saobraćaj od devet sati i deset minuta do 11 sati i deset minuta i od 14 sati i deset minuta do 15 sati i 40 minuta sati zbog rekonstrukcije magistrale na dionici Brajići - Lapčići
0 komentar(a)
saobraćaj AMSCG, Foto: Shutterstock
saobraćaj AMSCG, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 31.01.2017. 06:53h

U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno suvim putevima, osim na dionicama u višim planinskim predjelima, gdje zbog niskih temperatura mjestimično ima poledice, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Oni navode da je vidljivost mjestimično smanjena po kotlinama i duž rijeka i upozoravaju i na sitne odrone.

Zimska oprema je do 31. marta zakonski obavezna za sve kategorije vozila na putevima gdje je to naznačeno signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

Magistralni put Cetinje - Budva biće zatvoren za saobraćaj od devet sati i deset minuta do 11 sati i deset minuta i od 14 sati i deset minuta do 15 sati i 40 minuta sati zbog rekonstrukcije magistrale na dionici Brajići - Lapčići.

Zbog miniranja na stopi mosta Moračica auto puta Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač -Mateševo, obustavlja se saobraćaj za sve vrste vozila u trajanju ne dužem od 30 minuta u terminu od osam do deset i od 12 do 14 sati.

Na regionalnom putu R-1, dionica Cetinje - Njeguši, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a biće obustavljen za sve vrste vozila od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2.3, dionica Podgorica - Cetinje, lokalitet tunel Mekavac, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Bonus video: