DPNCG: Kolege novinari, pomozite Seleni

"Molimo da se okupite ispred medija u kojima radite i pošaljite SMS poruke sa brojem 3 na donatorski broj 14543. Te snimke mediji će kasnije objaviti, što će biti minimum solidarnosti koji bismo postigli u ovakvom teškom trenutku za naše kolege", kaže se u saopštenju
59 pregleda 0 komentar(a)
Selena Mandić, Foto: Helpselena.me
Selena Mandić, Foto: Helpselena.me
Ažurirano: 27.01.2017. 09:04h

Društvo profesionalnih novinara Crne Gore (DPNCG) pozvalo je sve kolege da pomognu u prikupljanju pomoći za liječenje teško oboljele trogodišnje Selene Mandić.

Seleni je dijagnostifikovan neuroblastom, kancer koji se razvio u stomaku i metastazirao na koštanoj srži, a za njeno liječenje potrebno je 200 hiljada eura.

DPNCG je zamolio kolege da doniraju novac, koliko su u mogućnosti, na žiro račun 565-0100100035876-65, kao i da, u okviru svojih redakcija, danas u podne podrže akciju koju su pokrenule kolege iz Javnog servisa.

"Molimo da se okupite ispred medija u kojima radite i pošaljite SMS poruke sa brojem 3 na donatorski broj 14543. Te snimke mediji će kasnije objaviti, što će biti minimum solidarnosti koji bismo postigli u ovakvom teškom trenutku za naše kolege", kaže se u saopštenju.

Mole se i kolege koje su na događajima da odvoje trenutak i da se priključe akciji u 12 sati.

DPNCG je apelovao i na sve građane koji su u mogućnosti, da pomognu maloj Seleni.

Bonus video: