Pogledajte ples mažoretki u Ulici slobode

Portparolka JUK "Herceg fest", Tanja Bošnjak, je kazala da su se drugi put okupili u Podgorici da vrate stari duh "Praznika mimoze" u glavni grad Crne Gore
130 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 26.01.2017. 18:38h

Mažoretke iz Herceg Novog su uz pratnju prepoznatljive Gradske muzike, danas prodefilovale Ulicom slobode do Trga nezavisnosti, gdje su, u prisustvu brojnih sugrađana, izvele završnu tačku.

Na taj način je obilježen početak 48. manifestacije "Praznik mimoze", koja će tokom febuara biti obilježena brojnim događajima u Herceg Novom.

Portparolka JUK "Herceg fest", Tanja Bošnjak, je kazala da su se drugi put okupili u Podgorici da vrate stari duh "Praznika mimoze" u glavni grad Crne Gore.

"Ovdje je veoma veselo. Tu su gradska muzika, mažoretke i klovnovi. Nadamo se da će nam se svi pridružiti na nekoj od manifestacija", kazala je Bošnjak.

Bošnjak je rekla da su prezadovoljni odzivom Podgoričana, koji su došli da pogledaju defile mažoretki.

"Vidi se da ljudi uživaju u defileu mažoretki i gradske muzike", istakla je Bošnjak.

Ona je kazala da će "Praznik mimoze" početi sjutra abrumom, takozvanom karnevalskom povorkom poziva, od Igala do Trga Nikole Đurkovića, kao i postavljanjem lutke karnevala i sandučića za optužbe i sugestije na trgu.

Svečano otvaranje se, kako je kazala, očekuje 3. februara, kada će nastupiti Toni Cetinski.

Galerija

Bonus video: