Nikšić: Majka i kćerka dobile stan od Opštine

Sredstva za opremanje stana obezbijedio je Centar za socijalni rad, čiji službenici su porodici Miljanić uručili paket hrane u vrijednosti od 100 eura
217 pregleda 12 komentar(a)
Tanja Miljanić, Foto: Svetlana Mandić
Tanja Miljanić, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 24.01.2017. 12:59h

Posle priloga TV Vijesti, samohrana Nikšićanka Tanja Miljanić i njena sedmogodišnja kćerka Vesna, koje su kao podstanari živjele u neuslovnom prostoru dobili su od lokalne uprave stan površine 40 metara kvadratnih koji se nalazi u Ulici “Pavla Kovačevića” br.5. Ključeve od stana, koji je u vlasništvu lokalne uprave, uručio je predsjednik Opštine Veselin Grbović.

“Na ovaj način opština Nikšić, na čelu sa njenim predsjednikom omogućili su Tanji i njenoj sedmogodišnjoj kćerki Vesni da nakon teškog podstanarskog života u neuslovnom prostoru nastave svoj život u pristojnim uslovima, u jednom skromnom i lijepom kutku”, navodi se u saopštenju za javnost iz kabineta predsjednika Opštine.

Sredstva za opremanje stana obezbijedio je Centar za socijalni rad, čiji službenici su porodici Miljanić uručili paket hrane u vrijednosti od 100 eura.

“I ova akcija kao i sve prethodne dovoljno govori u prilog činjenici da je u centru pažnje Opštine Nikšić i nadležnih institucija život svakog pojedinca i rješavanje socijalnih problema osoba koje se nalaze u stanju socijalne potrebe”, navodi se u saopštenju.

Bonus video: