Ljumović i Grubišić razgovarali o saradnji CG i Hrvatske u oblasti kulture

Saopšteno je da je ministar Ljumović istakao posebno zadovoljstvo što se uskoro planira susret ministara kulture dvije zemlje
59 pregleda 1 komentar(a)
Janko Ljumović, Veselko Grubišić, Foto: Ministarstvo kulture
Janko Ljumović, Veselko Grubišić, Foto: Ministarstvo kulture
Ažurirano: 16.01.2017. 14:54h

Ministar kulture Janko Ljumović razgovarao je danas sa novoimenovanim ambasadorom Hrvatske Veselkom Grubišićemo saradnji dvije zemlje u oblasti kulture.

"Prof. mr Janko Ljumović, ministar kulture i Nj.E. mr. sc. Veselko Grubišić, novoimenovani ambasador Republike Hrvatske u Crnoj Gori razgovarali su danas o saradnji dvije zemlje u oblasti kulture. Ministar i Ambasador su pozdravili i ocijenili uspješnim dosadašnje zajedničke aktivnosti dvije zemlje u svim oblastima i posebno akcentovali važnost podrške Republike Hrvatske u procesu evro-atlanskih integracija", navodi se u saopštenju Ministarstva kulture.

Saopšteno je da je ministar Ljumović istakao posebno zadovoljstvo što se uskoro planira susret ministara kulture dvije zemlje i što će to biti prilika za konkretizaciju zajedničkih aktivnosti na osnovu potpisanog Sporazuma i drugih dokumenata koji regulišu saradnju Crne Gore i Republike Hrvatske u ovoj oblasti.

Bonus video: