Više sela u pljevaljskoj opštini bez struje

Kako je saopšteno iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) na Žabljaku su bez napajanja strujom Njegovuđa, Novakovići, Aluga, Vrela i Krš
63 pregleda 0 komentar(a)
CEDIS logo, Foto: Cedis.me
CEDIS logo, Foto: Cedis.me
Ažurirano: 14.01.2017. 14:02h

Zbog izuzetno jakog vjetra koji je duvao juče na području pljevaljske opštine, došlo je do brojnih kvarova na elektrodistribudivnoj mreži koja napaja seosko područje.

Bez napajanja su je od juče sela Zbljevo, Vidre, Šljivansko, Pliješevina, Odžak, Kosanica, Bobovo, Krupice, Borova, Varine, Potpeće, Zekavice, Boščinovići, Maoče, Vodoplav, Gotovuša, Rudnica, Srdanov grob, Krće, Brvenica, Bušnje.

Kako je saopšteno iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) na Žabljaku su bez napajanja strujom Njegovuđa, Novakovići, Aluga, Vrela i Krš.

"Ekipe CEDIS-a rade na osposabljavanju mreže. Danas su meteo uslovi mnogo povoljniji i vjerujemo da će većina kvarova biti otklonjena do kraja dana. Gradska područja Pljevalja, Žabljaka i Šavnika, osim pojedinačnih kvarova na niskonaponskoj mreži, uredno su napojena električnom energijom", saopšteno je iz CEDIS-a

Bonus video: