Pripadnici Službe zaštite se u Pljevljima probili po snijegu i pomogli bebi

Kao i predhodnih dana nesebičnu pomoć pripadnicima Službe zaštite pružio je volonter opštinskog Crvenog krsta Vladan Vučković
3 komentar(a)
Služba zaštite i spasavanja
Služba zaštite i spasavanja
Ažurirano: 11.01.2017. 19:51h

Pripadnici pljevaljske Službe zaštite i spasavanja predhodnih dana dopremili su pomoć stanovništvu na ruralnom području opštine do kojih još uvijek nijesu pročišćeni putevi.

Uz pomoć motornih sanki pripadnici službe danas su uspjeli da se probiju do Vaškova, jednog od najudaljenijih pljevaljskih sela, na granici sa mojkovačkom opštinom. Odnijeli su lijekove za sedmomjesečno dijete, koje je nekoliko dana imalo povišenu temperaturu.

“Dobili smo poziv za pomoć od porodice Krgović. Radilo se bolesti njihovog sedmomjesečnog djetata koje je imalo više dana povišenu temperaturu. U konsultaciji sa ljekarima prepisane lijekove za liječenje djeteta dopremili smo do Vaškova. Pripadnici službe su vozilom došli do Selca a zatim uz pomoć motornih sanki do Vaškova. Akcija doprem pomoći lijekova trajala je od 11 do 16 časova”, saopštili su iz Službe zaštte i spašavanje.

Kao i predhodnih dana nesebičnu pomoć pripadnicima Službe zaštite pružio je volonter opštinskog Crvenog krsta Vladan Vučković.

Predhodnih dana “pljevaljski vatrogasci”pomoć su dopremili stanovnicima sela Crnobor, Bitinsko polje i Crljenice.

Bonus video: