Montenegro Airlines po svoje putnike poslao avion Air Serbia

Iz MA putnike, ali ni upravu aerodroma Tivat nisu zvanično obavijestili zbog čega se njihov avion koji je ujutro trebao da leti za Beograd, uopšte nije pojavio
107 pregleda 14 komentar(a)
aerodrom Tivat, Foto: Čitalac
aerodrom Tivat, Foto: Čitalac
Ažurirano: 11.01.2017. 14:03h

Jutarnji avion Montenegro Airlinesa na na letu YM 200 iz Tivta za Beograd koji je trebalo da poleti u 8.10 časova, izostao je iz za sada nepoznatih razloga, a putnici koji su trebali da lete njime, tek oko 14.30 sati krenuli su za Beograd alternativnim avionom.

Iz MA putnike, ali ni upravu aerodroma Tivat nisu zvanično obavijestili zbog čega se njihov avion koji je ujutro trebao da leti za Beograd, uopšte nije pojavio na pisti tivatskog aerodroma gdje je trebalo da stigne ujutro iz Podgorice. Umjesto toga, u par navrata najavljivano je da će avion poletjeti kasnije, oko 11 časova, da bi na kraju stiglo obavještenje da će putnika MA za Beograd, iz Tivta povesti „boing 737-300“ kompanije „Aviolet“, čarter podbrenda kompanije „Air Serbia“.

U međuvremenu, pred polijetanje ovog aviona u Tivtu je počeo da pada snijeg, ali to neće uticati na dalje odvijanje aviosabraćaja jer je po redu letjenja ovaj polazak posljednji današnji let iz Tivta. Prethodno su svoje rotacije na linijama iz Moskve i Beograda sa Tivtom, uredno obavili Montenegrairlines, Air Serbia i ruski Aeroflot.

Bonus video: