"Ulov mjeseca": Nemanja Lečić najbolji u decembru

Drugo mjesto i vaučer u iznosu od 30 eura osvojio je Goran Guskić, podvodni ribolovac iz Kotora. Guskić je ulovio tunu od 42 kilograma, puškom na čeku
83 pregleda 0 komentar(a)
Nemanja Lečić, Foto: Una
Nemanja Lečić, Foto: Una
Ažurirano: 11.01.2017. 12:43h

Prvo mjesto i nagradni vaučer u iznosu od 50 eura u decembarskom kolu nagradne igre “Ulov mjeseca” koju za sportske ribolovce na Crnogorskom primorju priređuje kompanija za proizvodnju i prodaju ribomaterijala i opreme za more “Una” iz Tivta, osvojio je Nemanja Lečić sa ulovljenom tunom težine 98 kilograma.

Vaučer za kupovinu Lečić može potrošiti u “Uninim” maloprodajama “Sipa” ili njihovom novom “Marine center-u” u Radanovićima. On je inače, tunu ulovio štapom sa obale na Velikoj plaži kod skele u Ulcinju, a da bi savladao i iz mora izvukao veliku i jaku ribu, trebalo mu je skoro dva sata borbe sa tunom.

Drugo mjesto i vaučer u iznosu od 30 eura osvojio je Goran Guskić, podvodni ribolovac iz Kotora. Guskić je ulovio tunu od 42 kilograma, puškom na čeku.

Treće mjesto i vaučer u iznosu od 20 eura pripalo je Davoru Lakićeviću iz Tivta sa ulovljenom sabljarkom težine 22 kilograma, a koja je uhvaćena u blizini Mamule, tehnikom drifting.

Bonus video: