Demokrate: Uvijek ćemo biti partner u borbi za potpuno poštovanje prava OSI

Demokrate, kako napominju, u potpunosti teže društvu jednakosti za sve, društvu bez diskriminacije, pa tako priželjkuju i maksimalnu uključenost osoba sa invaliditerom u sve procese
86 pregleda 2 komentar(a)
demokrate, Foto: Demokratska Crna Gora
demokrate, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 03.12.2018. 13:50h

Osobe s invaliditetom će u Demokratama uvijek imati partnera u borbi za apsolutno poštovanje njihovih prava, koja su u skladu i sa Konvencijom o pravima osoba sa invaliditetom, poručili su iz Demokratske Crne Gore povodom 3. decembra, Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom.

Demokrate, kako napominju, u potpunosti teže društvu jednakosti za sve, društvu bez diskriminacije, pa tako priželjkuju i maksimalnu uključenost OSI u sve procese.

"U nadi da ćemo, svjesni mogućnosti kojima raspolažu osobe s invaliditetom, i u partnerstvu s njima, biti u prilici da radimo na poboljšanju kvaliteta njihovog života, na eliminisanju socijalne isključenosti, na jačanju razumijevanja društva za njihove potrebe i na otklanjanju problema s kojima se svakodnevno susreću, čestitamo im, još jednom 3. decembar, Dan OSI", zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Bonus video: