Muhović: Parača da kaže svojima da puteve čiste i prema Petnjici

"Zabrinjava činjenica da mehanizacija Crnagoraputa nedovoljno dobro čisti regionalni put Berane-Budimlja-Polica-Trpezi-Kalače"
60 pregleda 26 komentar(a)
Adnan Muhović, Foto: Privatna arhiva
Adnan Muhović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 07.01.2017. 08:09h

Predsjednik Skupštine opštine Petnjica Adnan Muhović pozvao je direktora Direkcije za saobraćaj Sava Paraču da podređenima ukaže da se regionalni put Berane-Budimlja-Polica-Trpezi-Kalače "nedovoljno čisti".

Kako prenosi radio Petnjica Muhović je nezadovoljna odnosom nekih, kako opštinskih tako i državnih službi kada je u pitanju čišćenje snijega na teritoriji opštine Petnjica.

"Ovih dana svjedoci smo nezapamćenog nevremena koje na prostoru naše opštine onemogućava normalno funkcionisanje saobraćaja i stvara dodatne poteškoće građanima. Putni pravac od centra Petnjice do Stenica su očistile opštinske službe. Za čišćenje seoskih puteva OO BS Petnjica je angažovao Isada Muratovića koji je očistio značajan broj putnih pravaca, a sa istim aktivnostima BS će nastaviti i sjutra. Međutim, zabrinjava činjenica da mehanizacija Crnagoraputa nedovoljno dobro čisti regionalni put Berane-Budimlja-Polica-Trpezi-Kalače. Danas uopšte pomenuti putni pravac nije čišćen. Koristim priliku da pozovem direktora Direkcije za saobraćaj Sava Paraču da obrati pažnju i svojim podređenima ukaže na navedene propuste kako građani ne bi trpjeli zbog njihovog nerada", izjavio je Muhović.

Bonus video: