Pogledajte na kojim putevima nije dozvoljeno kretanje kamionima sa prikolicom i šleperima

Saobraćaj je zatvoren za sve kategorije vozila na putevima Nikšić - Vilusi - Vraćenovići, preko Pastrovačke gore i Meljine - Sitnica - Trebinje
121 pregleda 3 komentar(a)
Cetinje, Foto: Čitalac reporter
Cetinje, Foto: Čitalac reporter
Ažurirano: 05.01.2017. 17:45h

Na putevima U Crnoj Gori saobraća se po mokrim i klizavim putevima, saopštili su iz Auto-moto saveza i upozorili na dionice u višim planinskim predjelima i preko prevoja na kojima ima snijega i leda.

Iz AMSCG su upozorili da je neophodna maksimalno oprezna vožnja i obavezna upotreba zimske opreme.

Saobraćaj je zatvoren za sve kategorije vozila na putevima Nikšić - Vilusi - Vraćenovići, preko Pastrovačke gore i Meljine - Sitnica - Trebinje.

Zbog snijega nije dozvoljeno kretanje kamionima sa prikolicom i šleperima na dionicama Nikšić - Plužine - Šcepan polje, Nikšić - Šavnik, Podgorica - Cetnje - Budva, Vilusi - Grahovo - Lipci i Berane - Rožaje.

Na putnom pravcu Virpazar - Sutomore uspostavljen je saobraćaj.

Na magistralnom putu M2-3 Cetinje - Budva, dionica Brajići - Lapčići i Ugnji - treća traka Obzovica, saobraća se jednom trakom naizmjenično, uz semaforsku signalizaciju.

Na regionalnom putu R-1, dionica Cetinje - Njeguši, zbog minerskih radova, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2.3, dionica Podgorica - Cetinje, lokalitet tunel Mekavac, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Saobraćaj je umjerenog intenziteta.

Informativni centar AMSCG zajedno sa službom pomoći na putu na usluzi je građanima 24 sata. Informacije se mogu dobiti putem telefona 19807, 020/234-999 i 063/239-987.

Bonus video: