Hiljade građana slavilo doček Nove na otvorenom u Tivtu

U ponoć je čitav Tivatski zaliv obasjao višeminutni vatromet koji je za ovu priliku ispaljen sa jednog od trajekata kompanije "Pomorski saobraćaj" na moru ispred tivatske gradske rive
290 pregleda 8 komentar(a)
Ažurirano: 01.01.2017. 13:59h

Premijerni doček Nove godine na otvorenom u Tivtu, okupio je više hiljada Tivćana i gostiju iz cijele Crne Gore i inostranstva na gradskoj rivi Pine.

U sjajnoj atmosferi, bez i najmanjeg incidenta, uz dobru muziku, sjajnu svjetlosnu dekoraciju i uz origuinalnu ugostiteljsku ponudu iz desetak drvenih kućica dekorisanih u novogodišnjem duhu, ljudi su se zabavljali do ranih jutarnjih časova.

Tivćane i njihove goste u novogodišnju noć uvela je Nina Petković i njen bend "Dan poslije", nakon čega su nastupile zvijezde večeri – zagrebačka rok grupa "Prljavo kazalište".

Popularni "priljavci" predvođeni Jasenkom Hourom i Mladenom Bodalecom, svirali su se samo svoje, već i hitove drugih izvođeča poput Zdravka Čolića i "Psihomodo popa", a u prve sekunde nove 2017. godine, Tivćane i sve ostale uveli su uz taktove svoje čuvene "Sve je lako kad si mlad", nakon čega je uslijedila i simbolična "Zaustavite Zemlju, silazim".

U ponoć je čitav Tivatski zaliv obasjao višeminutni vatromet koji je za ovu priliku ispaljen sa jednog od trajekata kompanije "Pomorski saobraćaj" na moru ispred tivatske gradske rive.

Sa bine je potom najljepše želje za srećnu, zdravu i mirnu 2017. sugrađanima i svim gostima poslala gradonačelnica Tivta Snežana Matijević, dodajući da ih sve očekuje ponovno na istom mjestu na dočeku 2018.godine.

Sinoćnjom feštom Tivat se na najbolji način uvrstio među crnogorske gradove koji priređuju dočeke Nove godne na otvorenom, ali je to uradio na specifičan i originalan način koji je visoko "postavio ljestvicu" konkurenciji.

Organizatori događaja su Opština i Turistička organizacija Tivat u saradnji sa Udruženjem preduzetnika Tivta i kompanijom "Brand New Tivat". Zabavni program na tivatskoj gradsoj rivi nastavlja se večeras nastupom jedne od najvećih folk zvijezda regiona, Harisa Džinovića.

Galerija

Bonus video: