Jovanu Đakonoviću ulov godine 2018.

Odlukom žirija, prvo mjesto, nagradni vaučeri i posebna diploma za “Ulov godine”, pripali su Jovanu Đakonoviću iz Ulcinja, za ulovljeni kapitalni primjerak brancina težine 10,5 kilograma
1902 pregleda 0 komentar(a)
Jovan Đakonović, Foto: UNA
Jovan Đakonović, Foto: UNA

Nagradnu igra “Ulov mjeseca – ulov godine” koju priređuje kompanija “Una” iz Tivta, završena je proglašenjem najuspješnijih sportskih ribolovaca na Crnogorskom primorju u prošloj godini.

Odlukom žirija, prvo mjesto, nagradni vaučeri i posebna diploma za “Ulov godine”, pripali su Jovanu Đakonoviću iz Ulcinja, za ulovljeni kapitalni primjerak brancina težine 10,5 kilograma.

Đakonović je kapitalca ulovio štapim iz čamca u akvatorijumu blizu rta i svetionika Mendra kod Ulcinja.

Drugo mjesto osvojio je Tomo Cvijetković iz Herceg Novog sa ulovljenim pagrom krunašem od 12,2 kilograma. Pagar je uhvaćen na štap iz čamca u akvatorijumu zaliva Boke kod Baošića, a kao mamac je korištena gavica.

Treće mjesto pripalo je Zoran Roganoviću iz Risna koji je tamo štapom sa obale sa na mamac – živog cipola, ulovio brancina težine 8,9 kilograma.

Nagradna igra “Ulov mjeseca – Ulov godine” za sportske ribolovce na Crnoglorskom primorju nastavlja se i u 2019. godini.

Bonus video: