Nuhodžić: Maksimum na obezbjeđivanju mira i bezbjednosti

Nuhodžić je kazao da su uoči predstojećih praznika, iz budžetskih ušteda MUP-a, uputili donaciju Javnoj ustanovi za smještaj lica sa mentalnom ometenošću "Komanski most", i opredjeljivanjem novca pridružili akciji "Punim jedrima za našu Anđelu", u cilju prikupljanja novca za liječenje djevojčice Anđele Petrović iz Kotora
62 pregleda 4 komentar(a)
Mevludin Nuhodžić, Foto: Savo Prelević
Mevludin Nuhodžić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 29.12.2016. 12:20h

Ministar unutrašnjih poslova (MUP) Mevludin Nuhodžić rekao je da vjeruje da će zaposleni u tom resoru i Upravi policije i u narednom periodu nastaviti da daju maksimum na obezbjeđivanju mira, bezbjednosti, lične i imovinske sigurnosti građana.

Nuhodžić je u čestitki zaposleniMa u MUP-u i Upravi policije, naveo da je 2016. godina bila prožeta velikim zalaganjem i napornim radom na ostvarivanju Ustavom i zakonom utvrđenih nadležnosti.

On se, kako se je saopšteno iz MUP-a, zahvalio svim pripadnicima Uprave policije i službenicima Ministarstva, koji su značajno doprinijeli reformskim procesima kroz koje Crna Gora prolazi na putu evropskih i evroatlanskih integracija.

Nuhodžić je kazao da vjeruje da će i u narednom periodu nastaviti da daju svoj maksimum na obezbjeđivanju mira, bezbjednosti, lične i imovinske sigurnosti naših građana.

"Naš zadatak je da poboljšamo kadrovske kapacitete, unaprijedimo materijalna i tehnička sredstva za rad policijskih službenika i zaposlenih u Ministarstvu, uložimo dodatne napore u cilju pružanja još kvalitetnijih usluga građanima i obezbjeđivanja punog osjećaja sigurnosti i bezbjednosti", naveo je Nuhodžić.

On je kazao da su uoči predstojećih praznika, iz budžetskih ušteda MUP-a, uputili donaciju Javnoj ustanovi za smještaj lica sa mentalnom ometenošću "Komanski most", i opredjeljivanjem novca pridružili akciji "Punim jedrima za našu Anđelu", u cilju prikupljanja novca za liječenje djevojčice Anđele Petrović iz Kotora.

"Svim službenicima MUP-a i Uprave policije želim srećne novogodišnje praznike, a pripadnicima pravoslavne vjeroispovijesti i srećne božićne praznike, i da u narednoj godini nastave da ostvaruju radne, profesionalne i lične uspjehe", kaže se u čestitki Nuhodžića.

Bonus video: