Božović najbolji policajac na Žabljaku

Policajci su na prijemu gradonačenika informisali o rezultatima rada tokom godine na izmaku
348 pregleda 1 komentar(a)
Miodrag Božović, žabljak, Foto: Obrad Pješivac
Miodrag Božović, žabljak, Foto: Obrad Pješivac
Ažurirano: 29.12.2016. 11:33h

Za najboljeg policajca u Odjeljenju bezbjednosti Žabljak, u 2016. godini, proglašen je vođa bezbjednosnog sektora Miodrag Božović. Njemu su danas uručene nagrade od službe, prema pravilima, ali i od predsjednika Opštine Veselina Vukićevića, koji po tradiciji novčano nagrađuje najuspješnije čuvare reda i mira.

"On je nagradu apsolutno zaslužio besprekornim višegodišnjim radom", kazao je načelnik OB Žabljak Dragan Slavulj, "Smatrali smo da je Božović nagrade zavrijedio dugogodišnjim kvalitetnim i zapaženim radom, moralnim vrijednostima, odnosom u kolektivu i u sredini u kojoj živi i radi".

Predsjednik Opštine Veselin Vukićević kaže da lokalna uprava želi da uvaži takav rad odluku starješina u policiji zbog čega Božovića simbolično nagrađuje, što je višegodišnja praksa i jedan od segmenata kvalitetne saradnje Opštine i policije.

Policajci su na prijemu gradonačenika informisali o rezultatima rada tokom godine na izmaku kojima je Vukićević zadovoljan. Nije bilo teških krivičnih djela organizovanog kriminala. Nije bilo poginulih u saobraćajnim nezgodama, registrovanih krivičnih djela sa elementima narkomanije kao i neznatan broj delikata sa elementima nasilja u porodici. Ocijenjeno je das u policajci uspješno djelovali tokom turističkih sezona.

Zajednička ocjena je da je Žabljak bezbjedna sredina u kojoj se svako može ugodno osjećati.

Bonus video: