Ulična rasvjeta u Njegovuđi

Mještanin Njegovuđe, nastavnik u penziji Mićun Bulić sa zadovoljstvom kaze da je ovo prvi korak u rješavanju nagomilanih problema ovog stanovništva
241 pregleda 1 komentar(a)
rasvjeta, Njegovuđa, Foto: Obrad Pješivac
rasvjeta, Njegovuđa, Foto: Obrad Pješivac
Ažurirano: 27.12.2016. 14:31h

U mjesnom centru Njegovuđa sa oko 450 stanovnika održana je prigodna svečanost povodom puštanja u rad ulične rasvjete.

"Riječ je o realizaciji naše inicijative koja je rezultirara donacijom „Energoprenosa“ koji u blizini ima lager opreme za izgradnju stubova dalekovoda od primorja do Pljevalja. Oni su donirali 5.000 eura potrebne opreme pa je na jednom kilometru dalekovoda kroz ovaj mjesni centar razvučeno kablo i postavljena rasvjeta. Sada je osvijetljena komunikacija koja se pruža prema školi a narednih dana slijedi dogovor da isti posao uradimo i na 500 metara putqa prema pilani gdje živi najviše mještana. Nadam se da smo ovom akcijom život ovih sugrađana učinili lakšim i dostojnijim aktuelnom vrenenu", kaže predsjednik Opštine Veselin Vukićević i dodaje da su montažu kabla i sijalica obavili radnici elektrodistribucije iz Žabljaka.

Mještanin Njegovuđe, nastavnik u penziji Mićun Bulić sa zadovoljstvom kaze da je ovo prvi korak u rješavanju nagomilanih problema ovog stanovništva.

Od brojnih problema koji opterećuju stanovništvo navodi nedostatak autobuskil linija i neregulisan status stambene zgrade izgrađene za prosvetne radnike koja se ne vodi kroz katastarske evidencije.

Bonus video: