Nikšić: Asfaltirana ulica "Peka Pavlovića"

Predsjednik MZ Grudska mahala Miloš Karadžić kazao je da je Ulica „Peka Pavlovića“ skoro tri decenije bila u lošem stanju, bez trotoara, da su parkinzi za vrijeme kiše bili neupotrebljivi. Sada je situacija, kako je kazao, potpuno drugačija
442 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 27.12.2016. 10:36h

Još jedna ulica u Nikšiću Novu godinu dočekaće u novom ruhu. Riječ je o Ulici „Peka Pavlovića“, u MZ Grudska mahala, koja je u dužini od oko 400 metara, dobila novi asfalt. Vrijednost radova, koje su izveli “Mehanizacija i programat“ i JP „Vodovod i kanalizacija“, je oko 50 hiljada eura.

„Pošto nije bilo završnog habajućeg sloja ovom ulicom je u kišnom periodu skoro nemoguće bilo proći. Urađeni su trotoari, završni sloj u dužini od 400 metara, a rađena je i atmosferska kanalizacija“, kazao je predsjednik Opštine Veselin Grbović koji je ozvaničio završetak radova.

Predsjednik MZ Grudska mahala Miloš Karadžić kazao je da je Ulica „Peka Pavlovića“ skoro tri decenije bila u lošem stanju, bez trotoara, da su parkinzi za vrijeme kiše bili neupotrebljivi. Sada je situacija, kako je kazao, potpuno drugačija.

„U zadnja dva mjeseca smo uradili kompletnu rekonstrukciju ulične rasvjete, obnovili smo dva sportska terena, završili dio trotoara, riješili problem taksi parkiranja, urađena je ulica“, pobrojao je Karadžić.

Posla ima još, samo je pitanje da li će za to biti dovoljno novca.

„Ulica 'Krsta Kostića' je u lošem stanju, ali to je ogromna investicija i vjerujem da bi cio jedan kapitalni budžet za to bio utrošen. I put pored Bistrice je još uvijek makadamski, tako da bi i to trebalo uraditi“, kazao je predsjednik MZ Grudska mahala.

Galerija

Bonus video: