Bazar u školi “Olga Golović” u Nikšiću

Predstavnici Savjeta roditelja imali su svoj štand na kome se nalazila donatorska kutija namijenjena za prikupljanje novca za Anđelu Petrović, djevojčicu iz Kotora koja se nalazi na liječenju u Štutgartu
150 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.12.2016. 10:47h

Novogodišnji bazar u nikšićkoj Osnovnoj školi “Olga Golović” okupio je toliko posjetilaca da je gotovo nemoguće bilo proći holom pomenute škole. Pored učenika i nastavnika, bili su tu i roditelji, ali i oni koji su željeli da vide šta to malene ruke osnovaca “Olge Golović” umiju da naprave. A umiju mnogo.

“Željeli smo da sa jedne strane ove dane učinimo radosnim za sve učenike, ali i da njegujemo preduzetnički dug, generacijsku solidarnost i, što je najvažnije, osjećaj pripadnosti i humanosti”, kazala je Slobodanka Žižić, direktorica škole.

Bazar je prodajnog karaktera, i dio novca biće iskorišten u humanitarne svrhe, a drugi dio za nabavku didaktičkog materijala.

Predstavnici Savjeta roditelja imali su svoj štand na kome se nalazila donatorska kutija namijenjena za prikupljanje novca za Anđelu Petrović, djevojčicu iz Kotora koja se nalazi na liječenju u Štutgartu.

Ideja „Novogodišnjeg bazara“, koji se u pomenutoj školi organizuje svake godine, je da na jednom mjestu toga dana bude predstavljen što veći broj učeničkih radova i kreacija. Da sve prođe u prazničnom ruhu potrudili su se učenici i nastavnici škole koji su pripremili bogat muzički program.

Galerija

Bonus video: