Završeni radovi u Ulici Pavla Kovačevića u Nikšiću

"Ova ulica spaja dvije najprometnije ulice u Himcima – 'Rifata Burdževića' i '18.septembar'. Pored asfaltnog kolovoza i trotoara, urađena je i fekalna i atmosferska kanalizacija, kao i novi vodovod“
340 pregleda 3 komentar(a)
Humci, Foto: Svetlana Mandić
Humci, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 26.12.2016. 10:50h

Predsjednik Opštine Veselin Grbović, sa saradnicima, ozvaničio je završetak radova na Ulici „Pavle Kovačević“, u nikšićkom naselju Humci. Radovi na ulici dugoj 280 metara koštali su oko 150 hiljada eura, a izvođač je bila firma „Mehanizacija i programat“ i Vodovod i kanalizacija.

"Ova ulica spaja dvije najprometnije ulice u Humcima – 'Rifata Burdževića' i '18.septembar'. Pored asfaltnog kolovoza i trotoara, urađena je i fekalna i atmosferska kanalizacija, kao i novi vodovod“, kazao je Grbović.

Zahvalio se mještanima ulice na strpljenju i obećao da će u pomenutom naselju nastaviti sa sličnim aktivnostima, kao i u svim djelovima grada gdje to bude potrebno.

Predsjednik MZ Humci druge po veličini u opštini, Goran Tomašević, kazao je da je konačno riješen višegodišnji problem mještana pomenute ulice u kojoj ima oko 200 domaćinstava. Zahvalio se lokalnoj upravi na ispunjenom obećanju.

Bonus video: