AMSCG: Putevi suvi i dobra vidljivost

Danas se, zbog održavanja Riječke noć, uvodi privremeni režim saobraćaja od 16 sati do četiri sata ujutro na lokalnom putu
50 pregleda 0 komentar(a)
put, putevi, stanje na putevima, kamion, šleper, Foto: Shutterstock
put, putevi, stanje na putevima, kamion, šleper, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 13.07.2014. 07:46h

U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Oni vozačima savjetuju da vožnju prilagode uslovima na putu.

Teretnim motornim vozilama čija najveća dozvoljena masa prelazi 7,5 tona zbog očekivane pojačane frekvencije saobraćaja, zabranjeno je kretanje do 1.septembra od 17 do 22 sata na djelovima magistralnih puteva Bioče-Kolašin-Mojkovac, Podgorica-Sotonići-Petrovac, Debeli brijeg-Herceg Novi-Kotor-Budva-Bar-Sukobin i Podgorica-Cetinje-Budva.

Zabrana se ne odnosi na vozila sa pravom prvenstva prolaza, za održavanje puteva i PTT instalacija, za pomoć na putu, specijalna vozila za prevoz životinja, betona i asfaltne mase, kao i hladnjače koje prevoze lako kvarljivu robu.

Na putu Kovren-Crkvice, zbog rekonstrukcije, saobraćaj se prekida od devet do 12 sati i od 15 do 18 sati.

Na putu Berane-Ribarevine, zbog rekonstrukcije, saobraća se u skladu sa postavljenom signalizacijom, zbog rekonstrukcije tunela Tivran.

Na putu Berane-Lubnice saobraća se u skladu sa privremenom signalizacijom.

Danas se, zbog održavanja manifestacije Rijeka noć, uvodi privremeni režim saobraćaja od 16 sati do četiri sata ujutro na lokalnom putu, dionica Carev Laz-Rijeka Crnojevića.

Od 16 do 20 sati sati moći će se kretati samo putnička vozila u pravcu Rijeke Crnojevića. U istom vremenskom periodu putnim pravcem od Ulića prema Rijeci Crnojevića saobraćaće samo autobusi, kombi i službena vozila samo u pravcu Rijeke Crnojevića.

Od 20 do 22 sata saobraćaj se zatvara za sva vozila osim za hitne slučajeve.

Od 22 sata saobraćaće se u jednom smjeru ka magistrali Cetinje-Podgorica pravcem Rijeka Crnojevića-Ulići.

Od 16 do 22 sata biće u prekidu saobraćaj za teretna motorna vozila i autobuse na lokalnom putu Rijeka Crnojevića-Čukovići-granica opštine Bar Virpazar iz pravca Rijeke Crnojevića.

Od 20 do 22 sata zabrana saobraćaja važi za sve lokalne i nekategorisane puteve koji se priključuju na putni pravac Ulići-Rijeka Crnojevića-Carev Laz.

Bonus video: