LJUBOMIR POPOVIĆ NAJBOLJI SPORTISTA

Bijelo Polje: Uručene nagrade najboljim sportistima

Uručivanju nagrada nisu prisustvovali predstavnici atletičara

Sa dodjele nagrada
Sa dodjele nagrada (Foto: Jadranka Ćetković)

Nagrade najboljim sportistima i sportskim radnicima bjelopoljske opštine svečano su uručene danas u sali hotela “Franca”. Najboljem sportisti za 2018. godinu nagradu – odbojkašu Ljubomiru Popoviću nagradu je uručio predsjednik Opštine Petar Smolović.

Najbolji klub je OK Jedinstvo, osvajač Kupa i Prvenstva Crne Gore i učesnik Lige šampiona, trener Osman Erović ( AK Jedinstvo i selektor reprezentacije Crne Gore).

Za najperspektivnijeg sportistu izabran je Risto Drobnjak, dok je najbolji sportski radnik Slobodan Šebek, sportski direktor OK Jedinstvo.

Nagrade Bijelo PoljeSa dodjele nagrada

Udruženje sportskih novinara Bijelog Polja i Javna ustanova Centar za sport i rekreaciju su izabrali i nekoliko mladih sportista koji su ostvarenim rezultatima u prošloj godini skrenuli pažnju na sebe.

To su košarkaš Vasilije Vučinić, rukometaš Nikola Jelić, atletičar Boris Vujošević i Edin Erović, fudbaler Rijad Džafić, rukometašica Ema Kolić, džudiskinja Kristina Milićević, bokseri Zdravko Vlaović i Darko Mrdović. Priznanje u ovoj kategoriji dobio je i novi član Paraolimpijske reprezentacije Crne Gore Adnan Kujović. Posthumno, za zasluge u doprinosu razvoja bjelopoljskog sporta dobio je Nebojša Milošević, košarkaš koji je ponikao u Jedinstvu, a kasnije bio istaknuti igrač većeg broja klubova i košarkaški funkcioner.

Nagrade Bijelo PoljeSa dodjele nagrada

U ime Udruženja sportskih novinara sportiste i brojne goste je pozdravio predsjednik tog udruženja Milovan Novović.

Uručivanju nagrada nisu prisustvovali predstavnici atletičara.

Predsjednik Smolović je kazao da u Bijelom Polju ima oko 2500 spotrista i istakao da će Lokalna samourava kao i do sada pomagati razvoj sporta.