Čarli pozvao Barane: Uključite se i pomozite da Iva ozdravi

Kutije u koje građani mogu ubacivati novac namijenjen za pomoć Ivi, Nikolić je postavio u picerijama “Portofino” i "Le pettit Chauteaux"
239 pregleda 6 komentar(a)
Božidar Nikolić Čarli, Foto: Privatna arhiva
Božidar Nikolić Čarli, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 26.07.2016. 18:13h

Barani su se priključili humanitarnoj akciji za jedanaestogodišnju Ivu Bijelić, odbojkašicu OK “Herceg Novi” oboljelu od sarkoma kostiju.

Barski koordinator sakupljanja novca za Ivino liječenje u Njemačkoj je poznati građanski aktivista, borac za prava osoba sa invaliditetom i paraolimpijski šampion Božidar Nikolić Čarli.

Kutije u koje građani mogu ubacivati novac namijenjen za pomoć Ivi, Nikolić je postavio u picerijama “Portofino” i "Le pettit Chauteaux”.

"U obje picerije su na stolovima flajeri o akciji. Novac treba donirati najkasnije do četvrtka 28. jula kada ga treba uplatiti u banku. Pozivam sve moje sugrađane da se uključe u akciju, ili preko banke, ili da ubacuju priloge u kutije na ova dva mjesta. Za sprovođenje ove akcije obje picerije i ja imamo pisano ovlašćenje sa pečatom i niko drugi je ne može sprovoditi na teritoriji Bara", rekao je Nikolić.

Bonus video: