Čelebić grupa donira 20.000 eura, objekti na raspolaganju

Iz kompanije poručuju da će i sprovođenjem svih neophodnih mjera za očuvanje svojih zaposlenih podržati sve napore institucija na čelu sa Vladom i zdravstvenim sistemom Crne Gore
5406 pregleda 11 komentar(a)
Čelebić, Foto: Filip Roganović
Čelebić, Foto: Filip Roganović

Čelebić grupa doniraće 20.000 eura na račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, te stavti na raspolaganje, u slučaju potrebe, Vladi Crne Gore sve raspoložive kapacitete svojih kompanija, uključujući i hotelske.

Iz kompanije poručuju da će i sprovođenjem svih neophodnih mjera za očuvanje svojih zaposlenih podržati sve napore institucija na čelu sa Vladom i zdravstvenim sistemom Crne Gore.

"Budimo odgovorni prema sebi i drugima, poštujmo preporuke i naredbe Vlade i Instituta za javno zdravlje, to je najmanje što možemo da učinimo u ovako delikatnom trenutku", stoji u dokumentu koji je potpisao Tomislav Čelebić.

Maja Krstajić, Radoman PR kompanije Čelebić, jutros je u Bojama jutra kazala da u toj kompaniji rade smanjenim kapacitetom.

"Od desetak gradilišta, dva su u funkciji. Radnici moraju da održavaju socijalnu distancu, nema zajedničkih obroka (svako dobija svoj poseban obrok), imamo pojačanu količinu vode, ubrusa i sredstava za dezinfekciju. Imamo dovoljan broj ljudi koji ih kontrolišu. Apsolutno pratmo medije. Ako se obustave radovi na gradilištima, uradićemo sve da ne bude otpuštanja. Svi radnici su nam potrebni. Sigurna sam da ćemo da sačuvamo ovaj tim koji smo brižljivo skupljali. Svi naši kapaciteti su na raspolaganju državi za ne daj Bože. Prioritetno da spasimo ljude" – istakla je Krstajić Radoman.

Bonus video: