Djelovi Podgorice, Cetinja i Kotora bez struje za vikend i u ponedjeljak

Iz EPCG su naveli da će se radovi odložiti u slaučaju lošeg vremena
0 komentar(a)
struja, Foto: Shutterstock
struja, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 14.02.2015. 07:18h

Zbog radova na mreži, djelovi Podgorice, Cetinja i Kotora ostaće za vikend i u ponedjeljak bez anpajanja električnom energijom, najavljeno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

U Podgorici će od devet do 15 sati u ponedjeljak 16. febrauara bez struje ostati dio Donje Gorice iza Namos-a, dok će istog dana zbog radova u trafo reonu trafostanice Obala Cijevne, u terminu od 9 do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostati dio Mahale na obali Cijevne.

Zbog radova u trafostanici Stari Aerodrom 8 od devet do 14 sati, bez struje biće žitelji ulice Andrije Paltašića broj 110, a od 11 do 12 sati predviđena su isključenja za dio potrošača iz ulice Dostieja Obradovića, ulice Cara Lazara, dio Kraljevačke ulice, dio Cvjetne ulice, dio Aerodromske ulice, kao i Dom zdravlja na Starom Aerodromu.

Na Cetinju će zbog završnih radova na rekonstrukciji niskonaponske mreže u dijelu naselja Gruda, sjutra i nedjelju 14 i 15.februara od 10 do 17 sati, bez struje biti potrošači u Islandskoj ulici.

Zbog radova na priključenju novog kablovskog voda u trafostanicama Bajice I i Bajice II, u ponedjeljak će od 10 do 15 sati, bez struje ostati mještani Bajica, Dubovika, Petrovog Dola i Milijevića, kao i vodovodno postrojenje Sandin Vrh.

U Kotoru će zbog radova na niskonaponskoj mreži, u ponedjeljak 16. februara će od devet do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostati područje Pelužice od SUP-a do magacina Muo, a u terminu od 12 do 15 sati, bez struje biće područje od magacina Muo do početka naselja Muo.

Iz EPCG su naveli da će se radovi odložiti u slaučaju lošeg vremena.

Bonus video: