Djelovi Podgorice, Nikšića, Bara i Tivta povremeno bez struje

Iz EPCG navode da će u Tivtu, od devet do 14 sati, bez struje biti dio naselja Radovići, Osnovna škola “Branko Brinić" u Radovićima
0 komentar(a)
Podgorica, Foto: Vesko Belojević
Podgorica, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 04.10.2011. 06:52h

Potrošači Farmaka i Donje Gorice, na području sa lijeve i desne strane Cetinjskog puta do mosta na Sitnici, biće danas bez struje od devet do 15 sati, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore (EPCG).

Arhitektonski fakultet biće bez struje od deset do deset sati i 30 minuta.

Izgradnja novog dalekovoda 35 kV Cetinje – Rijeka Crnojevića – Podgor, biće nastavljena danas, zbog čega će u od osam do 18 sati, bez napajanja električnom energijom ostati sela Ljubotinj, Šabani, Vignjevići, Čisto Polje i Mužovići.”

Iz EPCG navode da će u Tivtu, od devet do 14 sati, bez struje biti dio naselja Radovići, Osnovna škola “Branko Brinić" u Radovićima i naselje Đuraševići.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Pelinković, u Baru će, od deset do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostati sel Velika Gorana, Pelinkovići, Kovačevići, Nikezići i selo Isakovići.

Na području Nikšića, od deset do 11 sati, do prekida u snabdijevanju električnom energijom doći će na području Župe, dok će od 11 do 12 sati će bez struje biti naselja Rubeža, Ozrinići i Gvozdenica.

Od devet do 12 sati bez napajanja električnom energijom ostaće naselje Šaćina Bara u Beranama.

U slučaju lošeg vremena, radovi će biti odgođeni.

Bonus video: