Domaća Trgovina donirala deset tona hrane i higijenskih sredstava Crvenom krstu

Humanitarna pomoć biće podijeljena putem opštinskih organizacija Crvenog krsta onima kojima je to najpotrebije širom Crne Gore
1944 pregleda 3 komentar(a)
Donirana sredstva, Foto: CKCG
Donirana sredstva, Foto: CKCG

Kompanija Domaća Trgovina, u čijem sastavu posluju Aroma marketi i Conto diskonti, donirala je deset tona hrane Crvenom krstu (CKCG).

Iz CKCG-a su kazali da se donacija, koja je vrijedna deset hiljada eura, sastoji od osnovnih životnih namirnica i potrebnih sredstava za higijenu.

"Naša organizacija svakodnevno dijeli humanitarne pakete socijalno najugroženijim porodicama i pojedincima. Zahtjevi su brojni, tako da nam je donacija kompanije Domaća Trgovina dragocjena“, naveli su iz CKCG-a.

Kompanija Domaća Trgovina, kako su rekli, uvijek je bila dobar partner i nadaju se da će njihovim primjerom biti vođeni i drugi subjekti.

Iz kompanije Domaća Trgovina su ocijenili da su solidarnost i društveno odgovoran angažman važniji nego ikada do sada.

„Kada se cijeli svijet suočava sa pandemijom novog koronavirusa jedinstveni smo u naporima da podržimo članove našeg društva kojima je pomoć najpotrebnija“, navodi se u saopštenju.

Iz te kompanije su uvjereni da je cijelo crnogorsko društvo, gledajući od državnih institucija, privrednika do pojedinca, na istom zadatku.

„Pored toga, doprinos svih nas treba da je i u dijelu poštovanja mjera koje je donijelo Nacionalno koordinaciono tijelo, Institut za javno zdravlje kao i druge nadležne institucije u cilju očuvanja javnog zdravlja", poručili su iz te kompanije.

Humanitarna pomoć biće podijeljena putem opštinskih organizacija Crvenog krsta onima kojima je to najpotrebije širom Crne Gore.

Bonus video: