Formirano udruženje žena preduzetnica: Žele da promovišu biznis u Virpazaru i Crmnici

Povod za sastanak bilo je predstavljanje ciljeva i djelatnosti Udruženja i daljih aktivnosti i saradnje u projektu “Socijalno preduzetništvo - korak ka boljoj socijalnoj inkluziji”, koji finansira Ambasada SAD, a sprovodi BSCB
123 pregleda 0 komentar(a)
Udruženje žena preduzetnica, Foto: Privatna arhiva
Udruženje žena preduzetnica, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 28.05.2016. 10:00h

Uz podršku Biznis Start-up centra Bar (BSCB), formirano je Udruženje žena preduzetnica “Ženska priča Crmnice”, sa ciljem razvoja preduzetništva u Virpazaru i Crmnici i promovisanja ženskog biznisa u tom kraju. Udruženje ima 20 članica, a za predsjednicu je izabrana Bojana Dabović.

Udruženje je na Virpazaru ugostilo i ambasadorku SAD Margaret En Ueharu i predstavnika USAID za Evropu i Evroaziju Tomasa Meliu.

Povod za sastanak bilo je predstavljanje ciljeva i djelatnosti Udruženja i daljih aktivnosti i saradnje u projektu “Socijalno preduzetništvo - korak ka boljoj socijalnoj inkluziji”, koji finansira Ambasada SAD, a sprovodi BSCB.

“Prednosti udruživanja malih biznisa su mnogobrojne, od bolje prepoznatljivosti na tržištu, nižih troškova promocije, do bolje pozicije za dobijanje podrške značajnih stejkholdera. Bitna prednost osnivanja udruženja je i mogućnost apliciranja kod donatora za podršku putem grantova”, istakla je Vesna Markoč (BSCB).

Bonus video: