Funkcioneri Opštine Budva u izolaciji: Zatečeni ispred kuće menadžera grada

Iz Uprave policije “Vijestima” su nezvanično rekli da su pružali asistenciju zdravstveno-sanitarnoj inspekciji i da ne mogu iznositi detalje
40451 pregleda 30 komentar(a)
Mladen Mikijelj, Nikola Jovanović i predsjednik Opštine Budva Marko Carević, Foto: Vuk Lajović
Mladen Mikijelj, Nikola Jovanović i predsjednik Opštine Budva Marko Carević, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 08.04.2020. 00:09h

Zdravstveno-sanitarna inspektorka večeras je donijela rješenje o izolaciji trojici budvanskih funkcionera - šefu kabineta predsjednika Opštine Nikoli Jovanoviću, sekretaru za investicije Mladenu Mikijelju i načelniku Službe zaštite i spašavanja Draganu Božoviću.

Njih je, danas oko 18 časova, policija i sanitarna inspektorka, zatekla ispred kuće gradskog menadžera Mila Božovića koji se već 20 dana nalazi u izolaciji.

Dragan Božović je potvrdio “Vijestima” da njemu i još dvojici kolega iz Opštinskog Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje uručeno rješenje o izolaciji.

Iz Uprave policije “Vijestima” su nezvanično rekli da su pružali asistenciju zdravstveno-sanitarnoj inspekciji i da ne mogu iznositi detalje.

Glavna zdravstveno-sanitarna inspektorka Višnja Orban večeras je nešto prije 22 sata odgovorila je na poziv novinarke, ali je prekinula vezu kada je čula pitanje.

Prema saznanjima “Vijesti”, Milu Božoviću je, nakon dolaska iz inostranstva određena izolacija od 14 dana, koja je nakon isteka produžena.

Jovanović, Mikijelj i Božović navodno su zatečeni su u dvorištu kuće Mila Božovića.

Oni navodno nijesu imali kontakt sa njim, jer menadžer Budve nije izlazio iz porodične kuće. Policija je o događaju obavijestila dežurnu kotorsku tužiteljku.

Bonus video: